Telge Nät satsar på ytterområden

I enlighet med regeringens mål att 95 % av Sveriges hushåll och företag ska ha tillgång till 100 Mbit/s bredband 2020, så satsar Södertälje på att bygga ut stadsnätet. Nu bygger Telge Nät därför ut stadsnätet till flera av Södertäljes ytterområden. När vi kommer till ditt område får du möjlighet att beställa en anslutning till kampanjpris. I priset ingår grävning och förläggning av rör in till din fastighet. Observera att kampanjen gäller under begränsad tid, efter avslutad kampanjperiod gäller offert.

Arbetet är nu igång

I ett par områden har vi redan börjat gräva. I andra områden är vi på planeringsstadiet. Totalt ca 20 områden kommer erbjudas stadsnät via Telge Nät. Använd gärna adressfunktionen här bredvid och se om du kan ansluta dig till stadsnätet. Du kommer då till en områdessida där du kan se hur många i området som har anmält sitt intresse och en prisuppgift för anslutningen.

Bor du i ett område där Stadsnät redan finns?

Då kan det finnas möjlighet för dig att också få stadsnät via Telge Nät. Kontakta oss på stadsnat@telge.se och se hur vi kan hjälpa er.

Är du ett företag eller en BRF och intresserad av Stadsnät?

Kontakta oss på stadsnat@telge.se och se hur vi kan hjälpa er.
Välkommen till Ditt Stadsnät!
#inlineditbutton